Nybyggeri på Fyn

At bygge fra bunden kræver en erfaren murer, der kan omsætte dine drømme til virkelighed – og her kan vi hos Murermester Lars Jørgensen være din sparringspartner. Vores ekspertise inden for nybyggeri garanterer, at hvert skridt i byggeprocessen udføres med præcision og kvalitet. Vi har stor erfaring med at levere kvalitetssikret flisearbejde til nybyggeri – herunder til nye større byggeprojekter inden for erhverv.

Af større projekter / referencer kan vi inden for erhvervs- og udlejningsbyggeri nævne: Dalum Papirfabrik i Odense, Gartnerbyen i Odense, Strandhøj i Nyborg, Pakhuskajen i Odense og Munkebjergvænget i Odense samt flere store og mellemstore byggerier i Stige, Odense og byggerier i Middelfart og Svendborg med flere. Hvis du har en opgave, der ligger uden for Fyn f.eks. på Sjælland eller i Trekantområdet, kan vi også gerne varetage denne.

Indendørs flisearbejde i nybyggeri

Vi forstår, at flisearbejde er mere end bare en praktisk foranstaltning i et nyt hjem. Det er en måde at tilføje elegance og stil til dine rum på. Vores erfarne murere er specialiserede i flisearbejde til bl.a. badeværelser, køkkener, køkken/alrum, bryggers m.v. Uanset om du ønsker fliser i storformat, kvadratiske fliser eller små fliser, så kan vi stå for arbejdet. Vi anvender udelukkende de bedste materialer til både flisearbejdet og vådrumssikring, så du får det bedst mulige resultat.

Hvis vi skal hjælpe dig med dit projekt, så er du altid velkommen til at ringe og få en uforpligtende snak og et tilbud.

Udendørs murerarbejde

Hos Murermester Lars Jørgensen beskæftiger vi os også med udendørs murerarbejde herunder facaderenovering, porebeton og generelt murerarbejde. Vi har mange års erfaring bag os med at levere murerarbejde i høj kvalitet og med stor præcision til tilfredse kunder – både private og erhverv.

Uanset om du planlægger et nyt byggeri, en renovering eller en tilbygning, er Murermester Lars Jørgensen din pålidelige samarbejdspartner for alle dine murerbehov. Vi kombinerer erfaring, præcision og kvalitet for at levere resultater, der passer til dine forventninger, ønsker og behov.

Kontakt os på telefon +45 25 33 36 54 eller via e-mail: kontakt@lj-murer.dk, så snakker vi om dit projekt og giver dig et uforpligtende tilbud.